reede, 4. oktoober 2019

Tundmatu armastus. Anatoli Nekrassov

Minu esimene Anatoli raamat :) Lõpuks ometi...jee!!!

See raamat kubises tarkadest ütlusest.

Tsitaadid raamatust:
"kõik ümberringi muutub ja kui meie õigel ajal midagi ei muuda, siis hakkab kivinenu meid pidurdama, segama ja hiljem suisa elu hävitama. Nii, et parem on teel olevad takistused kõrvaldada, mitte komistada ja probleemidesse takerduda"

Kõige alus on armastus...laseme ta õigele kohale...."Tänan, armastus, et oled minuga..."

Armastus pole vaid tunne. "Armastus on suurim kosmiline substants, kui soovite võite öelda "energia". "Inimene ise on armastuse looja".

"Mida rohkem on inimestel lõbu ja rõõmu, seda rohkem tekib armastust kogu ümbruses."

"Et olla valmis uut tõde vastu võtma, peab kõigepealt vabanema vanast rämpsust hinges". "Inimese mõistus peab olema uueks epohhiks hästi ette valmistatud, muidu muutub see nagu vanaks nahkkotiks, mis rebeneb, kui sinna veini valada"

"olemus ei ole ainult inimeste teod, vaid ka nende maailmavaade, mõtted ja sõnad. Jah, just sõnad!"
...kirjutada paberile välja need mõtted ja sõnad, mis ei ole vastavuses uue ajajärguga, ja püüda neid rohkem mitte kasutada...

"Andke armastusele iseendas, oma elus koht ja vabastage oma pea eksimustest, kompleksidest, solvangutest, hirmudest, negatiivsetest mõtetest ja emotsioonidest....ärge eksige - kogu risu ei asu südames, vaid mõistuses!Teadvuses ja alateadvuses. Tegelege sellega ja õppige armastama. See ongi universaalne tee õnne juurde!"

"Armastama õppida on kerge, kui sa ei hakka seda tarbima ega nõudma, vaid hakkad andma.Lihtsalt kinkima armastust pilguga, mõttega, sõnaga, suhtudes eelseisvasse alati naeratusega, olgu see siis saabuv hommik, päike, vihm, vastu tulev inimene...Niisugune igapäevane treening annab kiiresti tagajärgi."

"Kui te ei soovi, et majas valitseks kurjus, siis ärge tekitage talle mugavaid tingimusi. Ja kui te seda juba tegite, siis süüdistage iseennast." "Ei tohi hävitada kurjust - teda peab aitama ümber sündida"
"Ainult armastuse läbi võib maailma kurjusest vabastada!"

"Universum on ühtne organism. Ja meie, inimesed, oleme vaid selle universumi rakukesed. Organismi jaoks on tähtis, et kõik rakud oleksid elavad ja terved. Kui üks rakk haigestub, kannatab kogu organism....immuniteet on armastuse harmoonia"

"Naine peab olema supernaine...uue energiaga kehas, uue vaatega, uue kõnnakuga, pehme ja hella intonatsiooniga..."

"Naine ei ole ainult figuur, nägu ja ilus riietus. Naine on hingeseisund, see tähendab-
temast kiirgav sügav armastus. Selline seisund. millesse on kätketud arukus, malbus, graatsia ja hellus. Kui su ette kerkivad mingid takistused, raskused, siis küsi iseendalt: mida oleks armastus niisugusel juhul teinud?"

"Probleemid suhtes saavad alguse sellest, et ei tegutseta armastuse ja austuse energia mõjul, vaid armukadeduse, solvumise ja süüdistuste energia jõul".

Kui naine muutub kamandajaks ja käsutajaks ja mees alandlikult täidab käsku, siis mehes mees läheb kaduma - mehele vaja anda usaldust ja krediiti, et ta saaks olla mees ja saada veel paremaks meheks

Mõned inimesed armuvad suure kirega. Sellistest suhetest ei saa enamasti asja, kuna nad üks hetk plahvatavad suure leegiga....armastus on aga eneriga, mis tekib pikaaegselt ja õiges atmosfääris. Muidugi ei tähenda, et sellistest suhetest peale plahvatust ja väikest aega asja ei võiks saada...ikka võib...

Mõned inimesed on elus andjad...neil eksisteerib suhe seni kuni nad tunnevad, et nad saavad anda...kui anum on täis, siis otsivad nad uue pooltühja anuma ja täidavad järgemööda mitu anumat oma armastuse energiaga.

Väga põnev raamat:)




Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Argumenteeritud suhtluse koolitus

Argumenteeritud suhtlus. Käisin koolitusel. Panen kirja märksõnad, et teemat vahel uuesti meelde tuletada. Suhtlus koosneb neljast etapist: ...