teisipäev, 29. oktoober 2019

Mackenzie mägi. Linda Howard

Mackenzie mägi. Linda Howard. 264 lk. Ersen kirjastus.
Armastusromaan. Kerge lugemine. Vanatüdrukust Mary Elizabeth Potter tuleb väikelinna õpetajaks. Tõelise oma ala eksperdina püüab ta kooli tagasi meelitada sealt lahkunud Joe Mackenziet. Selleks satub ta talvisel ajal Mackenzie mäkke, kus Mackenzied elavad...toimub Mary tutvumine kiimas Wolfiga. Poja saabumine õigel ajal takistab täiskasvanuid voodisse jõudmast. Sinna nad muidugi kiglikult jõuavad, aga pisut hiljem. Ennem seda meelitab Mary Joe kooli tagasi, hakkab taastama Wolfi head mainet kogu külas.

Kõik on idülliline, kui külakeses toimub esimene vägistamine. Esimesena kahtlustatakse selles Wolfi, kui poolindiaanlast (enamik teisi inimesi külakeses on valge nahaga) ja varasemalt süütuna vangis istunud meest. Seejärel üritab pahalane vägistada Maryt ja Pami - õnneks ebaedukalt. Seejärel taipavad kõik asjaosalised, et tegemist on otsese rünnakuga Mackenzisid toetavate naiste vastu.

Lugu lõppeb õnnelikult. Pahalane saab kuuli, satub vangi ja peab külast koos oma kibesunud emaga ära kolima. Mary ootab Wolfilt kolmandat last ja Joe on edukas lennunduskarjääri tegemisel.

Loo moraal: ära ussita, ela oma elu ja tunne rõõmu headest asjadest:)


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Argumenteeritud suhtluse koolitus

Argumenteeritud suhtlus. Käisin koolitusel. Panen kirja märksõnad, et teemat vahel uuesti meelde tuletada. Suhtlus koosneb neljast etapist: ...