reede, 1. märts 2019

Le Rhino 2 (veebruar)

Le Rhino 2. Liisi Õunapuu. Veebruari raamat, aga saab kirja alles nüüd.
Suurepärane jätk esimesele raamatule.


Le Rhino kolleegid leinavad Arturit ja elu läheb edasi. Restorani on naasnud vana töötaja Ruth. Ühel päeval teeb elektrik talle ettepaneku. Ta lubab terve elu Ruthi elektrisüsteemi eest hoolitseda. Ja ettepanekut tehes selgub, et sõrmust polegi karbis....taaskord tunnistab elektrik, et ta vajabki Ruthi, et asjad oleksid korras.
Ka Madam Bossi armastatu Markus ilub taas välja ja teeb oma südamedaamile abielu ettepaneku. Madam Boss on seda 30 aastat oodanud. Nad kihluvad ja asuvad pulmi planeerima.
Emilien räägib oma loo, kuidas Madam Boss ta Le Rhino kokaks meelitas.
Mirth elab endiselt koos Maxiga, kuid nende suhtesse on tekkinud ebakõlad. Mirth tunneb, et mees pole rahul. Seejärel ilmubki tõdede seinale Maxi käekirjaga kirjutatud lause...ma ei usalda teda...ja seejärel Max lahkub. Mirth on väga kurb ja löödud ning Õmblejanna võtab ta enda juurde elama. Töö Le Rhinos jätkub...teisele korrusele tehakse mõned toad ööbimiseks. Esimese külalisena saabub ajakirjanik Alex. Alexi ja Mirthi vahel tekivad soojemad tunded, kuid midagi tõsisemat lõkkele ei jõua lüüagi, sest naaseb Max. Lõpuks viivad toruprobleemid Maxi ja Mirthi taas kokku. Max teeb Mirthie ettepaneku ja teine vastab "võib-olla".

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Argumenteeritud suhtluse koolitus

Argumenteeritud suhtlus. Käisin koolitusel. Panen kirja märksõnad, et teemat vahel uuesti meelde tuletada. Suhtlus koosneb neljast etapist: ...