neljapäev, 2. juuli 2020

Dr Joe Dispenza "Kuidas vabaneda harjumusest jääda iseendaks"

Dr Joe Dispenza "Kuidas vabaneda harjumusest jääda iseendaks" (Mõistuse välja lülitamine ja uue mõtteviisi loomine)
Väga hea raamat on. Kui enamik sisse vaatavatest raamatutest annab mõista, et geenidega on enamus sinu saatusest otsustatud (lepi endaga sellisena nagu sa oled), siis doktor Dispenza sõnul saab inimene ise kõike muuta. Läbi juhitud mediteerimise maailmaparandajaks - kõlab hästi!

Soovitud tulemuseni jõutakse energiavälja mõjutamise teel. Unista, mõtle, mõtle koos emotsiooniga, MUUDA, üllatu ja täna ootmatult saadud kingituse eest.

Igaüks on oma õnne sepp- nii ongi! Kui Sa ikka midagi ei muuda, siis ei muutu ka midagi. Unistama peab. Unistama peab kohe nii palju, et tekiks emotsioon. Samas unistades ei tohi liigselt analüüsida!

Üks mõte korraga, et mittekoherentsed ajulained sind teelt kõrvale ei juhiks. Sa pead usaldama universumit, armastama ennast, olema spontanne, tundma selgust ja enda terviklikkust.
teadmised+kogemused= tarkus
teadlik mõistus on 5% teadvusest ja alateadvus 95%. Nende vahel on analüütiline mõistus, mis takistab meid tihti teadlikust mõistusest liikuda alateadvusesse.

Juhitud meditatsioon peaks toimuma iga päev vähemalt 40-50 minutit.

Etapid:
I: Induktsioon: keha tajumine ja enda veetilga sisse mõtlemine/Veeinduktsioon (vee taseme tõus üle pea)
II: Äratundmine (mida tahad muuta)
III: Tunnistamine ja väljendamine (valjult ütled välja, mis sulle enda juures ei meeldi ja mida muuta soovid)
IV: Alistumine (tuleb pöörduda kõrgema väe poole ja lubada sellel oma piirangud ja blokeeringud maha võtta)
V: Vaatlemine ja meenutamine: meenutate, kes te olla enam ei taha. Vabanege minevikust.
VI: Ümbersuunamine (muutumine). Kui vana mõte/emotsioon läheneb, siis ütled endale: muutu (Ära jää kinni ennasthävitavatesse maneeridesse)
VII: Loomine ja harjumine (seemnete külvamine värskesse mulda). Kuidas mõtleks see uus inimene, kelleks ma muutada tahan? Millistele mõtetele tahan anda energiat? Mida tahan enda kohta uskuda?Kuidas tahan uue inimesena tegutseda?Kuidas ma tahaksin uue inimesena tunda?

Meditatsiooni ülim eesmärk on LÄBIPAISTVUS. See, kellena näite, see te oletegi. Tuleb sulgeda lõhe tegeliku ja kujuteldava tegelikkuse vahel (lihtsalt sulged selle ukse). Seda aitab teha kehas olevate halbade emotsioonide kustutamine.

:)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Argumenteeritud suhtluse koolitus

Argumenteeritud suhtlus. Käisin koolitusel. Panen kirja märksõnad, et teemat vahel uuesti meelde tuletada. Suhtlus koosneb neljast etapist: ...