pühapäev, 16. september 2018

Kalendritüdruk. Audrey Carlan

Jaanuar ja veebruar. Sisu.
Mia Saunders on tüdruk, kellel pole armastuses vedanud. Tema viimane boyfriend suutis ta isa mänguvõlgade tõttu koomasse viia ning Mia otsustas isa võlgade tasumiseks eskorttüdrukuks hakata. See tähendas iga kuu erineva mehega viibimist ja vastava rolli täitmist (seksimine paarilisega oli lisatasu eest). Mia oli tegelenud näitlemisega ning nägi väga kena välja...seega sobis ta sellesse rolli suurepäraselt.
Jaanuari kuu veetis Mia Wesiga, keda ta erinevatel üritustel saatis. Ka oli tema ülesanne rahaahnete naiskarjade eemale peletamine:). No muidugi Mia armus kenasse härrasse ning jagati kirelõõma.
Veebruari kuu veetis Mia prantslasest kunstniku Aleciga. Mia oli Aleci muusa. Terve kuu tegi Alec Miast enamasti alasti fotosid ja keppis teda. Mial oli Aleciga sekssuhe. Samal ajal armastas ta härra jaanuarit.

Nii jaanuaris kui veebruaris seksis Mia meestega oma vabast tahtest. Hiljem selgus ikkagi, et mehed maksid tema teenuste eest, sest lepingust ei saanud taganeda.

Minu kommentaar raamatule.
Väga põnev raamat just polnud. Ei tea, kas järgmiseid osasid loengi. Mõtlema pani Mia pidev kirenälg. Et ühe mehe voodist hüppas 3-4 päevase vahega kohe teise mehe voodisse. Kusjuures ta ei olnud tundetu nende meeste suhtes. Mõlemad mehed sümpatiseerisid ja meeldisid talle. Ja asi polnudki truudusetuses, sest kõik oli aus...enamasti sekssuhted.
Mulle tundub, et Mia hoolis oma isast ja nendest meestest rohkem kui endast. Eneseväärikus puudus. Inimene pole suuteline armastama teisi, kui ta ei armasta ennast.
Samas ka Wes lasi Mial nii lihtsalt minna...tänapäeval antakse nii kergelt alla (mõttemall, et võtan uue, kui vaja).
Muidugi armastust sundida ei saa...armastusele tuleb anda tiivad...ja kui see on, siis ta lendab.... (ja kui armastust pole, siis pelgalt tiibadest ka kasu pole).




Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Argumenteeritud suhtluse koolitus

Argumenteeritud suhtlus. Käisin koolitusel. Panen kirja märksõnad, et teemat vahel uuesti meelde tuletada. Suhtlus koosneb neljast etapist: ...