pühapäev, 9. september 2018

Augusti raamatud: Mina, supernaine, jään ellu! JA Prantsuse aednik

See suvi oli väga keeruline ennast raamatute lugemise lainele seada, kuid lugesin läbi kaks raamatut:
Heli Künnapas - Mina, supernaine, jään ellu!
Santa Montefiore - Prantsuse aednik

Mina, supernaine, jään ellu! on probleemilahenduse kirjeldus Ragne elust. Nimelt Ragne on 6 lapse ema, kel diagnoositakse vähieelne seisund, mis sunnib teda oma elukorraldust üle vaatama ja selles korrektuure tegema. Ragne on tubli eesti naine, kes saab kõikide töödega (sh laste kasvatamisega) üksi hakkama; ka lisatöödega, mida ta tasuta sõpradele-tuttavatele heast südamest teeb. Ragne ongi supernaine! Kuid supernaine vajab ka supermeest enda kõrvale? Unistada ju võib :) Tegelikkuses on Ragnel mees, kes töötab rekkajuhina, laste kasvatamisel ei panusta ning raha pere ühiskassasse ei suuda panustada. Siiski õnnestub Ragnel oma tervis korda saada- kuidas? Loe raamatut ja saa teada:)

Prantsuse aednik on ajaviiteromaan armastusest. Armastusest mehe ja naise vahel, armastusest naise ja armukese vahel, armastusest lapse vastu, armastusest aia ja looduse vastu. Ja pealkirja järgi võiks arvata, et võidutseb armastus aia vastu, kuid EI...armastus laste vastu on tugevaim kõigist. Mõnus lugemine.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Argumenteeritud suhtluse koolitus

Argumenteeritud suhtlus. Käisin koolitusel. Panen kirja märksõnad, et teemat vahel uuesti meelde tuletada. Suhtlus koosneb neljast etapist: ...