pühapäev, 6. märts 2022

Julgus mõelda, julgus öelda. Kadri Luik

 Raamat suhetest. Kadri on nüüdseks juba surnud (pikka aega kestva haiguse tõttu) ja raamat on välja antud postuumselt. Raamatus arutleb Kadri suhete teemal: kuidas leida ja hoida armastust. 


Kadri koges armastust abielumehega (Joniga), kes oli abielus teisega. Nende vahel polnud midagi füüsilist. Mees pidas oma sõna ja jäi füüsiliselt truuks oma abikaasale. Selline mehe pühendumine tekitas Kadris usku,et häid mehi on ka veel olemas. Selle suhte lõpetas Kadri nagu ta ise ütleb: "kuni naine minema ei kupata, tuleb mees alati koju. Naised ei taha tunnistada, et naine valib ja ka lõpetab suhte."

Samuti koges Kadri armastust STIGi vastu. Kahjuks olid tunded pigem ühepoolsed. Suhte arenedes kadus mees lihtsalt ära. 

Lisaks kahele isiklikule loole arutles ta suhete teemal.

Mees saab olla mees, kui naine oskab olla naine. Igasugused nõudmised tuleb lõpetada. Ei tohi oodata ja loota midagi. Kadri mõtles: läbi teiste inimeste õpin ennast tundma.

Probleemide korral tuleb endalt küsida, et kas ma tahan, et sellest suhtest asja saab? Kui jah, siis tuleb midagi ette võtta.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Argumenteeritud suhtluse koolitus

Argumenteeritud suhtlus. Käisin koolitusel. Panen kirja märksõnad, et teemat vahel uuesti meelde tuletada. Suhtlus koosneb neljast etapist: ...